In 2024 zullen wij op de volgende beurzen aanwezig zijn:

Op zondag 14 april 2024 de 34e Suske en Wiske Fandag
In Sporthal De Beuk, Beukenlaan 4, 4731 CG Oudenbosch van 10.00 tot 16.00.

Wat kun je verwachten tijdens de Suske en Wiske fanclubdag, de stripwinkels uit Nederland en België hebben de leukste, bijzondere en oude Suske en Wiske’s bij, op zoek naar een bijzonder stuk curiosa grote kans dat je het op die dag vindt. Verder zijn er natuurlijk de tekenaars van Suske en Wiske en bijzondere gasten…

Leden van De Fameuze Fanclub kunnen hun gratis ledenbeeldje ophalen en er zijn speciale activiteiten voor kinderen: speciale veiling voor kinderen, kleuren en tekenen op blanco puzzels, kleurwedstrijd, schminken, leeshoek, en nog veel meer ….

Op zondag 4 augustus 2024 is weer de 34e Deventer Boekenmarkt
Ruim 100.000 bezoekers bezoeken elk jaar de grootste boekenmarkt van Europa: 878 kramen en ruim 6 kilometer markt met boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland. Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot stripboeken en van kunst tot topografie. De markt begint om 9.30 uur, maar al vanaf 7.00 uur wordt er druk gespeurd tussen de vele duizenden boeken. Er zijn diverse terrassen in de historische binnenstad en aan de IJsselkade en hopelijk kunnen we weer genieten van mooi weer?

Wij staan elk jaar met 2 kramen op de Zandpoort met Suske en Wiskes en een selectie van het spannende boek tegenover de parkeergarage Emmastraat, iets bijzonders nodig mail of bel ons dan en we nemen het mee naar Deventer!